• projektiranje i nadzor
  • savjetovanje i konzalting.....
  • arhitektura i dizajn.....
  • 3D vizualizacija....
  • projektiranje statičke stabilnosti...
  • projektiranje vodovoda i kanalizacije...
  • projektiranje elektroinstalacija...
  • projektiranje grijanja, hlađenja i ventilacije...
  • troškovnici...
  • elaborat zaštite od požara....
  • elaborat zaštite na radu....
  • projektiranje okoliša...
  • projektiranje čeličnih hala i staklenih fasada
  • financijske procjene gradnje objekata...
  • adaptacije i nadogradnje...
  • izvodjenje

projektiranje čeličnih hala i staklenih fasada

Izrađujemo statički izračun čeličnih hala, metalnih konstrukcija staklenih fasada, sa kompletnim crtežima i specifikacijama materijala. Također, na zahtjeve investitora izrađujemo izvedbene nacrte sa izvedbenim detaljima i specifikacijom materijala.

troškovnici


Tjekom procesa izrade Glavnog Projekta, potrebno je da komunikacija između klijenta i projektanta bude na najvišem nivou kako bi se otkrili i otklonili svi eventualni nedostaci. Iz tog razloga MOJ DOM insistira na tome da se projektiranje vrši kroz  faze. 

Svi naši projekti su praćeni preciznim troškovnicima sa stručnim opisom stavki i preciznim izračunom količina utrošenog materijala.

3D vizualizacija, "O2c"

Za 3D vizualizaciju objekta,  potrebno je da instalirate na svoje računalo program "02c".

Link sa kojeg trebate instalirati program je: http://www.o2c.de/de/download/o2c-download

Slijedite upute za instalaciju.

Restartirajte računalo i možete otvoriti datoteku Vašeg objekta, koji vam pošaljemo putem e-mail-a, u 3D pregledu i vizualizaciji.

projektiranje i nadzor
Naši inžinjeri u svom radu koriste nasuvremenije sofware za rad,kako bi što kvalitetnije obavili projektiranje samih projekata.;Takav pristup omogućuje investitoru potpun doživljaj budućeg objekta, točnost kalkulacija za troškovnike i preciznost pri odabiru i nabavi potrebnih materijala. Svi projekti se izrađuju i opremljeni su svim nacrtima i pripadajućim tekstualnim dijelovima u skladu sa Zakonom o prostornom uređenju i gradnji.

savjetovanje i konzalting

Naše osoblje će vas stručno savjetovati uvažavajući vaše želje i zahtjeve sa ciljem što kvalitetnije izgradnje vašeg željenog objekta.

arhitektura i dizajn...3D vizualizacija

Nudimo usluge izrade arhitektonskog projektiranja od konceptualnih rješenja i idejnog projekta, preko glavnog i izvedbenog projekta, svih vrsta objekata – od poslovnih , kulturnih, javnih zgrada do stambenih zgrada te privatnih i rezidencijalnih kuća.

Zahvaljujući naprednoj računarskoj tehnici u mogućnosti smo da prezentiramo svaki naš projekt kako bi investitori dobili što bolji uvid u proces samog projektiranja i naravno, konačan izgled i funkcionalnost samog objekta.

projektiranje okoliša


Projektiramo uređenja okoliša sa svim pristupnim stazama i platoima, za hortikulturnim rješenjima i dekorativnom rasvjetom.Sve prezentiramo u 3D vizualizaciji. U projekt uređenja okoliša je predviđen i troškovnik sa potrebnim količinama i vrstama materijala i radova.

projektiranje školskih sportskih dvorana

Projektiramo Školske sportske dvorane i sve vrste sportskih terena.  Posebno izdvajamo Tipski glavni projekt Sportske dvorane.....

projektiranje statičke stabilnosti


Odjel projektiranja statičke stabilnosti pruža usluge projektiranja, proračuna te detaljne razrade betonskih konstrukcija, čeličnih konstrukcija , industrijskih hala, skladišnih hala, poslovnih i trgovačkih centara i sl.

projektiranje vodovoda i kanalizacije

Projekti vodovoda i kanalizacije moraju riješiti ispravno funkcioniranje opskrbljivanja vodom i njene odvodnje, zajedno s otpadnim materijalom. Ovi projekti moraju biti, na temelju arhitektonskih projekata, usuglašeni s propisima svoje struke i sa svim elementima nosive konstrukcije.

projektiranje elektroinstalacija


Svaka elektroinstalacija mora biti izvedena da ne predstavlja nikakvu opasnost, posebno opasnost od požara. Zato je potrebno da se instalacijski materijal izrađuje prema određenim propisima i da se instalacije izvode onako kako to zahtijevaju propisi. Tako će opasnost od električne struje biti smanjena na minimalnu mjeru, postrojenje će imati dulji životni vijek, a održavanje minimalno.

projektiranje grijanja,hlađenja i  ventilacije

Projektiramo grijanje, hlađenje i ventilaciju obiteljskih kuća, stambenih zgrada, poslovnih centara i hala, sportskih dvorana, škola, i sl. Projektiramo radijatorsko grijanje, nisotemperaturno podno ili fan-coilima, klima komore, toplinske pumpe voda-voda (na podzemne vode), zrak-voda, solarne kolektore i sl.

Nudimo usluge planiranja i izrade projekata iskoristivosti obnovljivih izvora energije, među kojima nezamjenjivu ulogu ima sunce, odnosno solarni sistemi.